Salibandymiehet Suomessa

Miesten salibandyliigassa Suomessa pelaa 14 joukkuetta joista Suomen miesten maajoukkueeseen on kelpuutettu pelaajia viidestä eri joukkueesta, kaikki loput pelaavat ulkomailla Ruotsissa tai Sveitsissä.

Suomen maajoukkueen molemmat maalivahdit ovat kotimaassa pelaavia pelaajia. Jarno Ihme pelaa Seinäjoen peliveljissä ja Eero Kososen seura on Jyväskylän Happee.

Myös puolustajat ovat aika pitkälle kotimaisen liigan miehiä. Petri Hakosen seura on myös Seinäjoen peliveljet, samoin Juha Kivilehdon. Jonne Junkkarinen pelaa Jyväskylän Happeessa, ja Tampereen SC Classicia edustaa herrat nimeltä Janne Lamminen sekä Asser Jääskeläinen. Risto Töllikkö tulee puolestaan Lappeenrannan NST:stä. Ulkomaiset kantavat voimat puolustuslinjassa ovat molemmat Sveitsissä pelaavat Tommi Aro seuranaan Alligator Malans sekä Tatu Väänänen SV Wiler-Ersigenistä.

Hyökkäyspäästä löytyvät sellaiset nimet kuin Juuso Heikkinen, Jami Manninen ja Veli-Matti Hynynen Happeesta, sekä Seinäjoen Peliveljistä Janne Hulmi ja Sami Koski. Espoon Esport Oilersien verta joukkueeseen tuovat Oscar Hänninen ja Perttu Pajukoski. Muut pelaajat ovat Ruotsissa pelaavat Rickie Hyvärinen Storvreta IBKsta, Jani Kukkola ja Mika Moilanen FC Helsinborgista sekä Tero Tiitu Warberg IC:stä, joka pitää hallussaan yhden kauden maaliennätystä kaudelta 2005-2006.  Sveitsissä tällä hetkellä pelaa Lauri Kapanen  Alligator Malansissa.

Muita mainittavia pelaajia ovat Henri Johansson, jolla on toiseksi eniten maaleja yhdellä kaudella eli 62 osumaa kaudella 2011-2012. Mika Kohonen puolestaan on tehnyt eniten syöttöpisteitä yhdellä kaudella ja Jaakko Hintikalle menee tehopisteet kaudelta 2005-2006. Mikael Järvellä on eniten mestaruuksia.