Naissalibandypelaajia

Naisten salibandyliigassa pelaa 12 joukkuetta kaudella 2013–2014 ja näistä 12 joukkueesta neljästä joukkueesta on valittu mukaan Suomen naisten maajoukkueeseen, loput pelaajat pelaavat ulkomailla.

Maalivahteina maajoukkuessa pelaa Laura Loisa Nurmijärven SB-Prosta. Samasta joukkueesta ovat myös mukana puolustaja Laura Manninen sekä hyökkääjät Elina ja Karoliina Kujala.
Toisena maalivahtina pelaa nykyisin Ruotsissa KAIS Morassa pelaava Jonna Mäkelä. KAIS Morassa pelaa myös puolustaja Laura Kokko.

SC Classic pelaa Tampereella ja sen riveistä maajoukkueeseen on kelpuutettu puolustaja Tiia Raitanen sekä Nina Rantala, Alisa Pöllänen ja Katri Luomaniemi. Loput maajoukkuepuolustajat ovat niin ikään Ruotsissa pelaavat Jenni Tikkanen sekä Laura Mertsalmi joukkueinaan Pixbo Wallenstam IBK sekä Djurgårdens IF. Myöskin Sveitsin Piranha Churissa pelaavat Miia Karjalainen sekä Tiia Ukkonen pelaavat puolustajina maajoukkueessa.

Hyökkääjien rintamat koostuvatkin sitten aivan kotimaan kamaralla pelaavista naisista. Muutama tuli jo mainittua mutta näiden lisäksi löytyy pelaajia niin Oulun OLSista kuin Lappeenrannan NST:stäkin. Henna Ilmola, Kristiina Kauppila, Emmi Niemelä ja Hanna-Mari Uimonen tulevat Oulusta, Marianne Hannonen Lappeenrannasta.

Mutta kuten todettu, liigassa pelaa 12 joukkuetta ja näistäkin löytyy mainitsemisen arvoisia naisia. Eliisa Alanko pitää hallussaan yhden kauden maaliennätystä 56 maalillaan, sekä tehopiste-ennätystä. Petra Mäntynen puolestaan hoiteli eniten syöttöjä kaudella 2004-2005. Minna sarajuuri pitää hallussaan ehkä kyseenalaista ennätystä, nimittäin eniten jäähyminuutteja sekä yhden ottelun piste-ennätys löytyy Arja Joutsenelta. Kati Suomelalla puolestaan on eniten Suomen mestaruuksia.